Amb el suport de:

info@turismellobregos.cat
Traducció:

Catàleg Vall Llobregós

Mapa Vall Llobregós

Paintball SolsonèsPaintball Solsonès
Paintball

El paintball o "la guerra de pintura" va néixer l’any 1981 a New Hampshire (Estats Units). Atès que Charles Gaines, Hayes Noel i Bob Gurnsey van ser els primers a fer servir pistoles amb boles de pintura per marcar bestiar i arbres, se’ls pot considerar els pares del paintball que coneixem avui.

La primera partida de paintball es va jugar el juny de 1981. Des d’aleshores ha anat evolucionant i actualment creix molt ràpidament.

El joc consisteix a marcar els components de l’equip contrari amb unes boles de gelatina (com les que s’utilitzen en farmàcia per als medicaments) amb colorant a dins, que es disparen amb unes marcadores o escopetes d’aire comprimit (CO2, nitrogen, etc.).

Hi ha moltes varietats i tipus de jocs de paintball, però per jugar-hi cal equipar-se amb una màscara que protegeix la cara dels possibles impactes de les boles de l’altre equip, així com amb una granota o un altre tipus de roba adient, de teixit porós, per tal que la pintura sigui visible quan t’impacta.

La por principal del públic davant aquest esport és el possible dolor que pot causar l’impacte de la bola. És una por infundada, ja que gràcies a la protecció i a les mateixes regles del joc, que prohibeixen disparar a una distància inferior a la de seguretat, és estrany rebre un impacte en zones no protegides i, en cas que això passi, no deixa de ser una bola de gelatina la que ens colpeja i, per tant, no pot generar un dolor gaire significatiu.

Tot i que molta gent no veu la guerra de pintura com un esport, hi ha rumors que als propers Jocs Olímpics el paintball serà esport olímpic d’exhibició, com ho van ser en el seu moment l’snowboard i altres noves pràctiques esportives que a poc a poc han anat guanyant posicions entre el públic de totes les edats.

Si vius a Solsona, Cardona, Manresa, Calaf o Barcelona i t'agrada practicar el Paintball, som la teva millor opció! Som a Pinós.


Localització i contactePaintball Solsonès
Matamargó (Pinós)

Tel. 637411071

info@paintballsolsones.es
www.paintballsolsones.es